palio45, tarcza wentylowana to tarcza wentylowana a nacinana czy nawiercana to nie wentylowana, nie w tym sensie, wentylowane to są seryjne tarcze, czyli złożone tak jakby z dwóch tarcz, ze szczeliną między nimi dlatego się nazywa wentylowana.
A jeśli chcesz nacinana itp to musisz szukać sportowych, np Mikoda ma w swojej ofercie takie tarcze.
Tak jak w tytule, jakie tarcze, klocki i łożyska na tył polecacie, nic musi być najtańszy szajs ale też żeby z butów nie wyrwało, bo tył i tak mniej się zużywa
Tarcze kup z firmy Kraft są tanie nawet bardzo i dobre sam mam na przodzie takowe, klocki BRECK będą idealne a łożyska to tylko dwukompletowy zestaw FAG bardzo przystępna cena i wysoka jakość
co do łożysk to fag bądź skf! Dobre sprawdzone i warto zakupu i włożenia co do tarcz- TRW bądź kraft chyba że chcesz coś naprawdę dobrego wtedy mikoda! Klocki TRW z i będzie to smigac naprawdę długo!
Witam mam takie pytanie będę zmieniał klocki i tracze w moim Golfie 1.6 AEE zamontowane są zwykle pełne nie wentylowane a zaciski są firmy ATE i tu się pojawia moje pytanie czy zmieszczą się tarcze wentylowane jeśli tak to jakie prosił bym o linki.
nie, musiałbyś kupić nowe zaciski pod inne tarcze, załóż takie jakie masz, ew nacinane lub nawiercane ale to za tym idzie szybsze ścieranie się klocków