Dzieki za odpowiedzi ale.. mi nie chodzi o caly zestaw .. Tylko o ten kawalek bo ja wiem Pół metrowy? nawet nie... co idzie z cylinderka od strony kierowcy do Tego " Rozdzielacza .."
Taki kawalek tez kupie gotowy?. Sam osobno ? : )
Ps. Ile Plynu wchodzi do ukladu .. ? 1 l starczy czy mało ?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-03-24, 18:27 ]
pablomed napisał(a):MTi, są gotowe zestawy, można kupić na sztuki wg numerów z katalogu i na długość. Niema z tym najmniejszego problemu. Tu ci tylko dopisze że jeśli kupujesz gotowy zestaw to na bank brak będzie przewodów od korektora do przewodu elastycznego (lewy 170 prawy 1700mm) trzeba je dodatkowo dokupić. Długości znajdziesz na tym i każdym forum golfa. Natomiast wygiąć musisz sam, miedziane są miękkie niema z tym problemu, idealnie tak samo nie musi być
Ten konkretny o ktory pytasz ma własnie tylko 170 mm, wystarczy jak będzie miał 150
Dzieki to chyba wyjasnia wszystko
A taki nr .. to juz w sklepie jezeli nakieruje sprzedawce to powinien sie połapać.?
[ Dodano: 2012-03-24, 18:30 ]Kosmoaaz napisał(a):A nie lepiej podjechać do sklepu z częściami do VW bądź jakiegokolwiek sklepu z częściami i kupić gotowy, już zarobiony przewód hamulcowy (przewód z końcówkami)?
No chyba że kolega ma dostęp do maszyny do zarabiania przewodów to okej
Nie mialem najmniejszego pojecia ze takie części maja gotowe na pólkach .. bo tego sie raczej nie wymienia.. czyz nie?