Witam jestem nowy także proszę o wyrozumiałość Posiadam Golfa III silnik 1,4. Mam taki problem ze są w nim słabe hamulce, pedał jest miękki, gdy go wciskam to na poczatku swieci się stop pózniej pedał leci jeszcze troche na doł i dopiero delikatnie zaczyna hamować ale nawet po wcisnieciu go w podłoge nie hamuje na ostro. Gdy go kupiłem miał załozone nowe klocki czeki i tarcze i od kupna przejechałem moze 2 tys km, niestety nie wiem jakiej firmy są hamulce bo zakładał poprzedni własciciel, dodam ze strasznie grzeja sie hamulce i felga. Dzisiaj odpowietrzyłem hamulce i wyczysciłem tarcze ale jest jeszcze gorzej, zauwazyłem ze jak dolewam płynu do zbiorniczka to tak jakby mi gdzies uciekał ale wycieku nie ma. Z tym płynem to wyglada tak przed dolaniem płyn jest na jednym poziomie gdy zaczynam dolewac to sie podnosi a gdy przestane dolewac to opada prawie do tego samego poziomu co przed dolaniem nie mam pojecia czy to moze miec z tym jakiś związek. Ostanio przejehałem około 5km i po dojechaniu do domu szły dymy z pod koła tak jakby z hamulców. Dodam jeszcze ze przesmarowałem prowadnice zacisku czyli zacisk pływa dobrze.
Proszę o pomoc