Moderator: Moderator
Andrzejsowa napisał(a):Witam was mam problem z moim mk3 taki że jest to seryjna90 TDi GT była tam belka z Bębnami ja zrobiłem swapa na cała belke tarczową niestety ABS musiałem zniszczyć nie działa mi. Ale przy tym zapodałem nowe przewody wszystkie pod autkiem i odpowietrzony układ jest ok a podczas jazdy dosc czesto lubie po zakrętach u siebie poza.... i juz nawet probowałem na prostej drodze tego manewru że rozpedziłem auto i depłem na hamulec auto na lewo sie łamie a podczas jazdy niestety musiałem raz przed zakretem kontrować mu ostro bo postawiło konkretnie bokiem i wydaje mi się jak by ten tył za wcześnie łapie da się cos zrobic korektor jest nowy;( a przed zimą czuje bedzie lipa przed kazdym zakrętem i z górki bo na sniegu łatwo bedzie zblokować te koła
Andrzejsowa napisał(a):chodzi mi o to że tył za wczesnie się włącza, za bardzo praktycznie na równi z przodem idzie jak mocno nacisne pedał hamulca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości