Chłopaki mam problem, składam to kupy tylnie zaiciski i kupiłem nowe gumki regeneracyjne i niewiem do czego jest jedna gumka gdzie ona dokładnie jest, potrzebuje szybkiej odpowiedzi
zacisk oryginalny Lucas od MK3, chodzi o ta na górze po prawej i z bliska gumka posiada rowek
By jasiu0997 at 2012-06-08
Ostatnio edytowano 10 cze 2012, o 10:36 przez jasiu0997, łącznie edytowano 1 raz
Źle myślałem jak ja wymieniałem poszczególne gumki z tyłu w zaciskach to właśnie mi ona również została zapytałem znajomego mechanika i mi taka ciemnotę wbił ze to gumeczka od ręcznego ...
Leży w garażu czeka na lepsze czasy hehe a tak serio to została i czeka na montaż:)
Dodam ze po niedzieli biorę się za tylnie hamulce bo zacisk tylni od kierowcy nie odpuszcza i jak cofam skrzypi hamulec i grzeje się wiec komplet gumek + tłoczek muszę zakupić .
lecz teraz drugi problem podczas wbijania tulei prowadzącej (takiej miedzianej) ten sworzeń od recznego pękła... i co teraz dostanę coś takiego gdzieś czy musze kupić zacisk cały zeby to wyciągąć? tyle ze mi się nie uśmiecha dawać 80zł na zacisk dla samej tulejki