zmieniałem zewnetrzny bo przy skrecie strzelał. własnie kierownice mam prosto jak mam koła na wprost to kierownica tez jest dobrze. tylko po prostu w prawo krece i do konca moge a w lewo cos blokuje wczesniej
[ Dodano: 2009-11-23, 17:56 ]byłem dzisiaj na poprawce i koles powiedzial ze nie mozliwe i nie wie czym to jest. a przed ustawianiem mialem normalnie w prawo do konca i w lewo do konca tyle samo skretu...
[ Dodano: 2009-11-23, 17:59 ]mi sie wydaje ze cos za bardzo pokrecił przy ustawianiu... czy jest to mozliwe?? prosze o porady
[ Dodano: 2009-11-23, 18:09 ]dodam jeszcze ze odkreciłem drazek tam gdzie gałka ma mocowanie do zwrotnicy i zostawilem odkrecone i luzne zeby sprawdzic. i dalej to samo kracac juz samym drazkiem, gałka, tez sie blokuje konczy sie skret w tym samym miejscu jak skrecam w prawo... wiec to nie jest napewno czyms w zwrotnicy w przegubie itd tylko w ukl kierowniczym
[ Dodano: 2009-11-23, 18:31 ]to tez nie bedzie pompa wspomagania bo podnosilem przednie kola i krecile bez wlaczonego silnika bez uzycia wspomagania i tak samo w jednym miejscu sie zatrzymuje i nie da rady dalej kercic. czekam na porady
[ Dodano: 2009-11-25, 16:42 ]KOniec tematu.zrobione. przekladnia dobra a diagnostycy partacze.oddali mi kase bo nie wiedzieli co i jak i twierdzili ze tak mialem.wiec zazadalem zwrotu kasy i pojechalem gdzie indziej i jest ok wszystko gra