Podczas jazdy jest ok.ale gdy stoję mam strasznie mocne drgania na kierownicy.Wszystkie poduchy wymienione,rozrząd zmieniony,pompa wtryskowa uszczelniona jak pompa zrobiona to i wtryskiwacze ustawione układ wydechowy jest ok.Gdzie mogę jeszcze szukać przyczyny?
tak skrzyni też hmm wymieniałem je sam nigdy tego nie robiłem ale wydaje mi się że wszystko poprawnie zrobiłem.Więc co mogłem źle zrobić kolego proszę o pomoc
poluzuj przekładnie kierowniczą na ławie.odpal silnik i na pracujacym silniku skreć ja na zicher...
a tak po za tym czy ty wymagasz aby w golfie wogóle nie było czuć na biegu jałowym drgań kierownicy... to odrazu ci powiem ze nie wyjdziesz z tego... długo masz to auto??
witam mam go już 3 rok hmm właśnie jak go kupiłem zero drgań jak w bęzynie sam byłem w szoku dlatego go wziąłem a po 2 latach stopniowo było coraz gorzej zacząłem od poduszek jak pisałem wyżej.Dzięki kolego za sugestię jutro się wezmę za to.Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-09-22, 20:40 ] hej a możesz mi powiedzieć jak do tej śruby się dostać ?
[ Dodano: 2010-09-28, 18:42 ] hej zrobiłem tak ale nic nie pomogło co jeszcze?