Moderator: Moderator
fosfor4 napisał(a):Witajcie.Moi drodzy wczoraj zaczęła piszczeć pompa wspomagania i po przejechaniu ok.5 km. ten pisk(wycie + metaliczny szum)zaczyna być coraz głośniejszy.Do wymiany pompę kupię ale problem czy DOJADĘ do kolegi który mi pompę wymieni - to odcinek drogi ok 10 km.Co ta pompa może narozrabiać zanim tam dojadę?No i czy dojadę???
fosfor4 napisał(a):Płyn wspomagania mam kupiony - to jest DEXRON III - nadaje się?
fosfor4 napisał(a):No i koło pasowe muszę sprawdzić - jakie jest obecnie w autku.Po co kombinować w przekładanie.
fosfor4 napisał(a):Jeszcze pytanie dosyć ważne dla mnie - czy koniecznie ma być pompa z poj. 1,8 czy np. z 1,4 i 1,6 też będą pasować???
fosfor4 napisał(a):ale jeszcze ostatnie litery.W większości to litera E lub C lub D
wt napisał(a):prosze podac srednice koła pompy wspomagania dla golf 3 td ,nadmieniam ze mi chodzi o koło kture jest na pompie,
Gesiu_15 napisał(a):wt napisał(a):prosze podac srednice koła pompy wspomagania dla golf 3 td ,nadmieniam ze mi chodzi o koło kture jest na pompie,
mogę ci jedynie podać nr tego koła pasowego jakie powinno być Po numerze powinieneś sobie bez problemu dobrać koło pompy wspomagania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości