Slysze stukanie jak lekko porusze kierownica w lewo badz prawo, co to moze byc? Czy mozliwe, ze jakas sruba sie poluzowala? Nie utrudnia to w zaden sposob jazdy, ale niepokoi mnie takie stukanie. Nie mam wspomagania
drazki kierownicze zuzyte i do wymiany lepiej wymienic szkoda auta.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
zalezy jakie masz fundusze na tej liscie masz aukcje z drazkami i po zmianie wypada pojechac ustawic zbierznosc kol by opon nie niszczylo.
warto sie upewnic czy to nie cos innego bo ja mam 22 lata wiec malo ale u mnie zawsze przy takim stukaniu przy ruszaniu kierownica w prawo i lewo to byly drazki zuzyte mozesz na kanale sie upewnic bo bedzie widac czy sa zle czy jeszcze moga byc.
[ Dodano: 2011-09-17, 14:12 ] tu masz dokladnie ta czesc co sie zuzywa czesto tym bardziej na naszych drogach
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
no luzy sie robia w tych jabluszkach czy jak to nazwac z mojego linku czyli w koncowce drazka bo ta czesc jest ruchoma i na nia ciagle dzialaja wstrzasy i polskie drogi,