Moderator: Moderator
no wlasnie po przełożeniu jest to samo .Najwidoczniej mam komplet krzywych felggolon113 napisał(a):Spróbuj przełożyć koła tylne na przód jak masz pewność że tylne są ok.
no tez sie dziwie ale ,tak faktycznie jest mam lekko zdeformowane ranty...golon113 napisał(a):Dziwne że akurat byś miał komplety krzywych felg ale nie mówię że to nie możliwe
swatu napisał(a):no tez sie dziwie ale ,tak faktycznie jest mam lekko zdeformowane ranty...golon113 napisał(a):Dziwne że akurat byś miał komplety krzywych felg ale nie mówię że to nie możliwe
raczej nie opony maja dopiero 3 miesiace ,ale moze byc tez od tego ze wczesniejszy wlasciciel alu zakrecal srubami od stalowek i zrypał lebki.Zamiast stozkowymi to wkrecal z łbem.PabloSBT napisał(a):swatu jeśli ci się tak dzieje to może masz opony przychamowane i telepie
swatu napisał(a):raczej nie opony maja dopiero 3 miesiace ,ale moze byc tez od tego ze wczesniejszy wlasciciel alu zakrecal srubami od stalowek i zrypał lebki.Zamiast stozkowymi to wkrecal z łbem.PabloSBT napisał(a):swatu jeśli ci się tak dzieje to może masz opony przychamowane i telepie
tez juz myslalem zeby tak zrobic ale w felgach sa juz tak dziury wyrobione od tych stozkowych ,że nie wiem czy to cos pomoze .PabloSBT napisał(a):to trzeba będzie prawdopodobnie śruby kupić z łbem kulowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości