wspomaganie

Wszystkie informacje o elementach układu kierowniczego.

Moderator: Moderator

wspomaganie

Postprzez k-m-r1 » 11 lut 2010, o 18:21

ponieważpytam o wspomaganie i zarazem silnik a to elementy nadwozia wienc dajętutaj jak coś to proszę przeniesc do odpowiedniego działu

montując wspomaganie do 1.4 60 km czy będzie czuc durzy spadek mocy?
auto mam w gazie i jestem zo remoncie zawieszenia
jak jade to jest oki ale czasem an wybojach sciąga go raz w lewo waz w prazo wienc geometria będzie do robienia ale zanim to może i bym zamontował wspomaganie
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

wspomaganie

Postprzez Goral1985 » 12 lut 2010, o 18:25

U mnie kolega moztowal nie dawno wspomaganie i nie czuje zadnego spadku mocy :-D mial ten sam silnik
Goral1985
Badacz tematu

Re: wspomaganie

Postprzez piotrus23 » 12 lut 2010, o 19:04

k-m-r1 napisał(a):ponieważpytam o wspomaganie i zarazem silnik a to elementy nadwozia wienc dajętutaj jak coś to proszę przeniesc do odpowiedniego działu

montując wspomaganie do 1.4 60 km czy będzie czuc durzy spadek mocy?
auto mam w gazie i jestem zo remoncie zawieszenia
jak jade to jest oki ale czasem an wybojach sciąga go raz w lewo waz w prazo wienc geometria będzie do robienia ale zanim to może i bym zamontował wspomaganie
spokojnie montuj i sie ciesz lekka kierownica:)zadnych spadków nie bedzie
piotrus23
Members

Postprzez k-m-r1 » 16 lut 2010, o 17:47

jeszcze zapytam bo nie wiem
mam alternator z napinaniem sreżynom czy jest jakas rużnica w budowie miedzy alternatorem z napinaczem rolkowym? bo widze chyba uchwyty są inne inne mocowanie alternatora
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez piotrus23 » 16 lut 2010, o 18:41

nie jestem pewien ale jest róznica
piotrus23
Members

- - -

Powrót do Układ kierowniczy