Moderator: Moderator
ranek1295@wp.pl napisał(a):Witam mam pytanie , dziś kupiłem samochód okazało sie ze nie ma spomagania jest to GLOF III EUROPA , sprawdziłem pod maska i ma wszystko do wspomagania tylko odchodzi od pompy jakiś wąz , którego nie wiem gdzie podłaczyc . czy ma ktoś jakiś schemat jak to ma być dokładnie podłaczone i czy moge to podłaczyć skoro nie było podłaczone
K@mil napisał(a):ranek1295@wp.pl napisał(a):A tego dlaczego nie ma to niestety nie wiem .
To zadzwon do starego właściciela i sie ładnie zapytaj powiedz ze chce je zrobić ale nie wiesz od czego zacząć
K@mil napisał(a):wiec tak jak auto ma wspomaganie to maglownice ma dobra ale jak np auto by nie mialo wspomagania i chcialbys dolozyc to wtedy maglownice tez trzeba zmieniać...
Ja mysle ze pompa miala przecieki i ktos dlatego odłączył wspomaganie bo jednak za pompe 200zl trzeba dać
K@mil napisał(a):ranek1295@wp.pl napisał(a):A to jak podłacze teraz to wszystko razem i wleje tam ten płyn moge uszkodzic maglownice ?
Czy moge sprobować .
grom wie dlaczego jest odlaczona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości