Witam mam takie pytanie mam blachę z nierdzewki o grubości 10mm możliwośc cięcia wodą i spawarkę tiga i chcę sobie zbudować kolektor do mojego ABU czy jest to możliwe czy muszę o czymś wiedzieć coś co sie przyda z góry dzięki za podpowiedzi
Tylko i wyłącznie ładny wygląd i miły pomrók bo idzie do mnie zestaw tatechnix z nierdzewki z początku nie chciałem tego robić ale jakoś długo siedziałem i przemyślałem nad tym mam blache narzędzia więc co mi szkodzi wiem lepiej było by wrzucić Vrsex lub dobrego Abf-a ale niestać mnie na taki rarytasik a nie mam zamiaru kupić czegoś za 300pln a potem wiecznie przy nim dłubać
Nie wiem czy to gra warta świeczki . Jest taka możliwość . Zdemontuj stary zwymiaruj lub zrób szablon, nie wiem jak programujesz wycinarkę ale podejrzewam , że nakładki cad-owskiej to tam od razu masz rysynek wytnij wygnij pospawaj . Fakt jest że zabawy będzie , a i jeszcze podejrzewam żeby to zrobić to bez przymiarek się nie obejdzie na silniku to jedno , drugie jak pospawasz i tak będziesz musiał wyrównać powierzchnię kołnierzy by równo "leżały". To tak po krótce
skoro nie mają to być jakieś wymyślne barany to zrób tak, żeby się zmieściło pod maską
staraj się utrzymać równą długość poszczególnych rur aż do zejścia w 1
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Jutro chcę zacząć od ścięcia flanszy ze starego kolektora mam nadzieję żę będzie umiał odrysować i wyciać umówiony jestem na przyszły tydzień do zawiezienia nie wiem ile mu to zajmie przypuszczam że będzie to wycinał jak bedzie miał jakieś większe zamówienie