Moderator: Moderator
w każdym benzynowym to jest?mam pytanie o taą rureczkę zaślepioną gumowym korkiem wystającom w górę od wydehu tuż przy wilniku benzynowym do czego ona słurzy? bo przecież jest tam po coś a niewiem po co
czyli u mnie ta rurka jest tylko do kontroli?pablomed napisał(a):Generalnie w starszych wytryskach Digifant, Digijet itp. Pomaga skontrolować skkład spalin i ustawić mieszankę w tych wtryskach w których coś się jeszcze da ustawić, czyli raczej w Golfach II, a w trójkach tylko do kontroli przed katalizatorem
full opis znajdziesz u nas na 4um użyj tylko opcji szukaj albo zajrzyj na dział poradk-m-r1 napisał(a):u mnie ta rurka jest tylko do kontroli?
jeszce spytam wiem że nie ten dział lecz rozbierajac pokrątła od nawiuwu i niżej zaślepki trafiłęm na coś dziwnego zauważyłem obok przycisku do ogrzewania tylnej szyby dwa jak by gniazdka jedno białe drugie czarne przymocowane do listewki w ta do obudowy po zdjeciu zaślepek tych środkowych widac je do czego słurza lub po co wogule są??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości