MaVeL, spoko takie jest moze i Twoje zdanie a moje jest takie ze mozna cos poprwaic po swojemu tylko z umiarem... rozumiem ze wolisz w pelni seryjny wyglad no i sznuje to ale jak juz wczesniej wspomnialem lubie cos upiekszyc po swojemu i skoro jest temat o ze tak to nazwe upiekszaniu to wypowiadam swoje zdanie i tyle wcale nie powiedzialem ze jesli cos przerabiac w wydechu to tylko dla dzwieku widocznie slabo Ci wychodzi czytanie ze zrozumieniem i to na tyle co ma do powiedzenia
adek18, kazdy pasuje, zresztą to już problem osoby ktora bedzie musiała ci go zalozyc, ale dla spawaczy tłumików to pryszcz. no chyba ze chcesz sam go zalozyc, to powodzenia
nie wiem to tylko takie domysly...nie wiem moze ten tlumik zawadzac o bak jak bedzie za szeroki albo bedzie trzeba dorabiac jakas rurke zeby bardziec czy mniej wysunac..nie wiem to tylko takie moje domysly
***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
Witam co sadzicie o moim pomysle bo w moim mk3 chce do tylu kupic sportowy zderzak z wycieciem na srodku i w to wyciecie wypuscic 2x100 tlumik moze ulter albo wm sport
czekam na wasze opinie pozdro