Nawet jeśli czymś pomalujesz to przy wysokiej temperaturze farba i tak się wypali więc nic Ci to nie da Na strumienice masz zapewne gwarancję
Także nie ma sensu malować szkoda pieniędzy
szybko nie koryduje. układ wydechowy jest z takiego samego tworzywa jak strumiennica i co ? tyle lat wytrzymuja.zapewniam cie ze ta twoja strumiennica wytrzyma dłużej niż ten twoj golf (bez urazy)
zapewniam cie ze ta twoja strumiennica wytrzyma dłużej niż ten twoj golf (bez urazy)
Tak też nie można mówić ale należałoby sie zastanowić czy wogule jest sens. Temat strumienic to temat długosci amazonki a generalnie wychodzi na to ze nic nie dają. Ja mam swoją ok 5 lat załozyłem z głupoty a tak naprawde nie odczułem praktycznie nic moze silnik lzej chodzi ale to zapewne nastepstwo wywalenia katalizatora. Takze wstawisz zwykłą rurke zamiast katalizatora i efekt będzie taki sam.
Zamiast Kata jak założy się strumienicę albo jak wywali się całkiem kata to nie prawda jak piszą i mówią że jest większa moc ! Nawet 0.5 KM nie ma więcej !
Jedyne co z tego jest to jeden wielki hałas i problemy z policją Dlatego musiałem zrobić lekkie przeróbki.
a ja u siebie zrobiłem taki myk, rozsypał mi sie kat a ze nie miałem kasy na mechanika to go sam wysypałem i wsadziłem sam puche. bez rurki wsrodku. ktos tam kiedys pisał ze bedzie glosno chodzil-nie prawda. juz jezdze tak 2 miechy i jest narazie oki.
Witam temat pewnie nbyl poruszany 1000 razy ale we miejscu katalizatora mam hu.. zardzewiala rure,jest glosno jak cholera! Chce tam wstawic tlumik czy to bedzie ok? czy lepiej strumienice? W przyp.tego 1-szego nie zamule auta? pomocy
Wlasnie wrocilem z zakladu gdzie robia tlumiki,handlarze wstawili tam rure zespawana z 5-ciu mniejszych... Wstawil mi tlumik strumieniowy z robocizna 150zl ale oplacalo sie,osiagi sie nie zmniejszyly a jest cichutko i kulturalnie! Dzieki za odp b.dobra strona pozdr!