Nie wiem czy dobrze widzisz no fotce poniżej, jak mi się przepalił tłumik (wyglądał zwyczajnie jak każda 3ka z 1,6 ABU) to koleś mi zamontował taki wynalazek. Początkowo mówię "bez jaj co to ma być, jakiś tjuning czy co ? Nie no odpada, ale facet mówi, no innego nie mam i nie będę miał przez pare dni więc jak pan chce. Mówie dobra bez auta jak bez ręki. Montujemy to ... Warunek że był na maksa schowany pod samochód jak się tylko dało bez żadnego wycinania. Po założeniu (wtedy wyglądał jak chromowany wiesz że mi się to nawet zaczęło podobać. Z tym że u mnie średnica to wynosiła jakiś centymetr więcej niż grubość rury wychodzącej z tłumika bezpośrednio. Jeśli założysz jakąś końcówkę dosyć głęboko wpuszczoną pod auto i odpowiednio dużą (może lekko owalna w poprzek ?) to myślę że wyjdzie fajny efekt. Aktualnie kupiłemauto ze sportowym wydechem... Pól roku minęło zanim się przyzwyczaiłem do tego komina z PCV i nawet już mnie to nie drażni. Jak będzie budżet to ten idzie na alledrogo a kupuje skromnie wyglądający z owalną końcówką.
Moje poprzednie auto wyglądało z tym tak :
(gdy tłumik był nowy to efekt był naprawdę fajny)
Te dwie rurki na dól schodzące z tej aukcji co kolega Ci podał kojarzą mi się z dieslem, nie są złe ale do mnie nie przemawiają. POZDRO
[ Dodano: 2014-03-16, 12:05 ]Rafi napisał(a):w moim gofrze nie działa mi brzęczyk świateł jak otworze drzwi czytałem na necie ze nie we wszystkich golfach 3 taka opcja była czy w 94 r moge sie tego spodziewac i kombinowac cos z przekaznikami zeby mi to działało ?
Przekaźnik z numerem ... i teraz zabij nie pamiętam. Jak kupisz odpowiedni przekaźnik i wepniesz w skrzynke na 99,9 % będzie piskało. Numer przekaźnika znajdziesz na jednym z miliona tematów na naszym forum