Moderator: Moderator
Fasol napisał(a):Legionista, wszystko zależy od stopnia zabrudzenia... mój też wyglądał jak nie powiem co (zobacz w moim temacie).. wystarczylo 2-3 min TEMPO ze ściereczką i już się lśnił
pewnie, że jest możliwewspawania jakas (podobaja mi sie plaskie proste lub zagiete) i wspawac ja do seryjnego tlumika .Mam jednak kilka ale:
1.Czy jest to w ogole mozliwe
tak jest, ja swoją końcówkę naciąłem po długości, zagiąłem w prawą stronę, a jak założyłem to wyszła prostoryba_sciema napisał(a):2.seryjny tlumik ma pojedyncza rure wydechowa ktora jakby to wytlumczyc nie wychodzi na prosto w zderzak tylko jest lekko zagieta.Jeżeli wiec chcialbym ta rure uciac i wspawac w to miejsce nowa koncowke to czy koncowka nie bedzie jakby z boku ?(nie wiem czy ktokolwiek rozumie o co mi chodzi heh )
nic się nie urwie, przecież końcówka nie waży 10 kg3.Jesli juz bym wspawal taki tlumik to czy poradzi on ta koncowke(chodzi mi czy sie nic nie urwie)
radzę migomatem, zwykłą transformatorówka będzie niewygodnie, a poza tym możesz powypalać dziury w tłumiku4.Czy taka koncowke trzeba wspawac migomatem czy mozna normalna transformatorowka?
jeszcze się ucieszą, bo zarobią5.Czy tlumikarze robia takie rzeczy i czy wspawaliby mi taka koncowke(ewentualnie sprzedali)?
no pewnie, ja tak mam, wś środku cicho, a z zewnątrz ładny wygląd6.Czy ogolnie myslicie ze to dobry pomysl?
ja mam7.Ma ktos cos takiego?
razem z nowymi tłumikami brat dał 400 zł8.Jaka cena za takie wspawanie?
www.allegro.pl9.Może ktos by mi znalazl jakas odpowiednia koncowke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości