Moderator: Moderator
Monitor napisał(a):mam problem z moim autem. sprowadziłem go w kwietniu tego roku. jest to benzyna 1.6 93'. w sierpniu przepalił mi się tłumik który był wcześniej i zamontowałem sportowy układ Ulter'a. jednak zauważyłem że stracił on na swoim wigorze, ogólnie trochę go zamula na nizszych. koledzy poradzili mi poczekac i nic na razie z tym nie robic. jednak podczas jazdy ostatnio sczególnie dały sie we znaki niskie obroty.kilka razy na wakacjach podczas długich wypraw potrafił zgasnąc (jeszcze ze starym tłumikiem).jak wrzuciłem na luz, zaczekałem chwile na poboczu i znowu go odpaliłem (czasem cieżko było go zapalić) no i chodził juz dobrze. na luzie jak go zapale to normalnie ma ok 900 obr/min ale dzis stojąc w korku w pewnym momencie spadało to do ok 600 obr/min.jakoś nie równo chodził....
Jeśli któryś z Was szanowni koledzy może mi doradzić co z tym zrobić - będę wdzięczny, bo zaczynam sie juz denerwowac ze juz do końca bede tak jeździł....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości