dla mie zmienianie znaczkow z audi na vw czy odwrotnie to cos sprzecznego z tradycja. Mnie by ucieszyl nowy projekt Corrado przy ktorym mozna by bylo modzic jak od lat a nie latas z byle problemem do serwisu hehe to byloby super. Niestety juz nie bedzie i dziekuje ze mamy te nasze mk3
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
no i te nowe generacje golfa itd nie maja juz tak swojego uroku jak stare modele mk1 mk2 mk3 na moje golf zatrzymał sie stylem i mozliwoscia tworzenia czegos swojego na mk3 bo wszytkie nowosci vw to jakas pomylka twórcza bo raz ze wyglad z kosmosu i modzic sie nie da przynajmniej takie jest moje wrazenie jak na te nowe auta patrze.
a co ci ludzie mysla z VW czy oni do licha nie wiedza ze kultowym samochodem mlodych kierowcow jest golf? A jak patrze na tego z 6 generacji to mi sie plakac chce!!! Made in China
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
happysc napisał(a):no teraz dla mlodych bogatych chlopakow dobre jest scirocco:P
a dla mnie scirocco charakteryzowal sie ostrymi zakonczeniami, a co widac w nowym nic, podobienstwo jest tylkow tym ze ma 3 drzwi. Przesada takie okraglosci bo trzeba sie trzymac tradycji a to jest najwazniejsze w tym wszystkim.