boczki w 3D

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

boczki w 3D

Postprzez strzeliniasty » 25 maja 2009, o 23:26

siemka

jak zdjac boczki w 3D?? chce podciagnac kable do glosnikow wiec musze je zdemontowac a nie chce niz polamac??

z gory dziekuje za pomoc
strzeliniasty
Members

boczki w 3D

Postprzez doromate » 25 maja 2009, o 23:48

jakie masz lusterka elektryka czy manual ?
Mój zielony TDI’ <--- KLIKNIJ :)
doromate
Czytacz

Postprzez Pascal » 26 maja 2009, o 01:01

Nic trudnego kolego...na początku podwadź czymś rączkę którą zamykasz drzwi od środka,następnie odkręć dwie śruby które znajdują się pod nią.gdy to już zrobisz odkręć tygielek do zamykania drzwi(ten cycek taki).następnie sprawa prosta ale dla niektórych sprawiająca trudność.... mianowicie rączka od opuszczania szyb.Przy samym boczku w miejscu gdzie jest ta wajcha :-D do opuszczania szyb jest takie kółko musisz je przesunąć w górę lub w dół(w zależności jak jest usytuowana rączka)i wtedy ją zdejmiesz.Gdy pozdejmujesz te elementy podwadz boczek od samego dołu na brzegu jakimś śrubokrętem płaskim najlepiej owiń go jeszcze jakąś szmatką coby nie było śladu.Powinien wyskoczyć zaczep i tak lecisz w koło całego boczku.Dasz radę... :super:
Pascal
Members

Postprzez doromate » 27 maja 2009, o 19:21

jezeli nie ma elektryki lusterek to z nimi tez moze byc problem ja w starym golfie lustra mialem na prad i bylo latwo teraz sie troche nameczylem zeby nie polamac tych manetek z nimi jest chyba najwiekszy problem
pozdro
Mój zielony TDI’ <--- KLIKNIJ :)
doromate
Czytacz

Postprzez strzeliniasty » 27 maja 2009, o 23:19

panowie nie mam elektrycznych szyb ani lusterek :D
strzeliniasty
Members

- - -

Powrót do Wnętrze