miras200888 napisał(a):o co chodzi z tymi plastikami CC ?
Co w ogóle oznacza skrót CC?
Moderator: Moderator
Co sądzicie ? Lepiej wstawić czarne plastiki z CC czy może jednak szkoda kasy i lepiej kupić strukturę do plastiku BOLL i pomalować ? A może jeszcze inaczej i obszyć słupki materiałem ? Co według was najlepiej ;) ?
killah napisał(a):chomik napisał(a):killah ale to ja sam siebie zacenzurowalem w stylu ale G(@$! albo L#$! .. itd Dostałem ostrzeżenie na pw . Przyznaję sie ... nie wiedziałem ze za cenzuorwanie siebie samego są takie konsekwencje na naszym forum.... Jeżeli w takim stopniu zgorszyłem Ciebie Killah jak i resztę userów .... szczerze przepraszam . Jeżeli poczujesz się lepiej , twoja dusza i sumienie wrócą do świetności proszę adminów o 1PKT .
czuję się bardzo zgorszony Twoim zachowaniem. Są inne metody wyrażania swoich emocji i nie trzeba do tego używać brzydkich słów. Bardzo mi z tym źle że musiałem to czytać. Straty moralne poniesione przezemnie są niewspółmierne do wymierzonej Tobie kary ale ważne, że jednak ona nastąpiła. Mam nadzieję że przemyślisz swoje zachowanie i na przyszłość będziesz unikać tak nieprzyzwoitych słów.
chomik napisał(a):killah napisał(a):chomik napisał(a):killah ale to ja sam siebie zacenzurowalem w stylu ale G(@$! albo L#$! .. itd Dostałem ostrzeżenie na pw . Przyznaję sie ... nie wiedziałem ze za cenzuorwanie siebie samego są takie konsekwencje na naszym forum.... Jeżeli w takim stopniu zgorszyłem Ciebie Killah jak i resztę userów .... szczerze przepraszam . Jeżeli poczujesz się lepiej , twoja dusza i sumienie wrócą do świetności proszę adminów o 1PKT .
czuję się bardzo zgorszony Twoim zachowaniem. Są inne metody wyrażania swoich emocji i nie trzeba do tego używać brzydkich słów. Bardzo mi z tym źle że musiałem to czytać. Straty moralne poniesione przezemnie są niewspółmierne do wymierzonej Tobie kary ale ważne, że jednak ona nastąpiła. Mam nadzieję że przemyślisz swoje zachowanie i na przyszłość będziesz unikać tak nieprzyzwoitych słów.
Obrazek
musiałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości