ja próbowałem właśnie je obkleić folią termoplastyczną czarny mat firmy Oracle
i powiem wam że
narody klękają eeeeh...
ten płaski plastik co jest równo z klapą tylną i te co są w słupkach od przedniej szyby po bokach to je idzie obkleić i nie ma żadnych problemów... starczy dobrze naciągnąć i od drugiej strony dobrze wygnieść lub dla dobrego zapezpieczenia przed odklejaniem je czymś skleić
a co od słupka pasów się odkleja jest bardzo pochropowaty ten element i w ogóle się nie klei... a ten duży z tyłu element do połowy idzie fajno obkleić
ale od dziury na pasy w dół, (gdzie jest to wgłębienie pionowe po skosie z lekka i te profilowe wchodzące na wkłądkę boczków pod szybą boczną i tam na parapet się w ogóle nie chce dać wyprofilować bo jest za mocno pokrzywiony, a jak już się da to się dziadostwo po chwili odkleja, straciłem na to 2 arkusze i dałem se luz... tak też co zostało to sprzedałem folie i tyle... lepiej to pomalować jakąś farbą a potem bezbarwnym to machnąć dla zabezpieczenia albo coś... albo kupić czarne za kupe kasy ...
DAŁO BY SIĘ JE OBKLEIĆ JEŚLI BY NIE MIAŁY TYCH ŁUKÓW TAKICH NA BOKI OSTRYCH ale na sztukowanie tego to niewypał bo tragedia...
niż obklejać