Czy nie denerwuje was długa wajcha od zmiany biegów?

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez MAT92 » 17 sty 2012, o 20:38

Wiem jak się to nasadza i wiem na jakiej zasadzie to działa bo tyle to widać jak się popatrzy na to tylko moje zapytanie tkwi w tym czemu to ucho wyślizguje się z tej tulei skoro nie powinno wydaje mi sie ze jest to przez to ze linka jest zagięta i jest po prostu pod skosem na tej gumowej tulei i przy wrzucaniu biegu po prostu wyślizguje się...
MAT92
Berbeć

Postprzez Bradley » 17 sty 2012, o 21:48

Wprasuj nowa tulejke. Tylko takiej oddzielnie to dostac raczej nie mozna. Jest za to z nowa linka...
Widzialem tez na amerykanskim forum tulejki wykonane z PU.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ :)
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Bradley
Fanatyk

Postprzez Gibon » 18 sty 2012, o 14:56

Toldi napisał(a):jest tyle dobrze w naszych MK3 że wsteczny "wciskasz" a nie podciągasz czy coś

ma ktoś sposób na skrócenie lewarka, gdy trzeba właśnie podnosić ten pierścień do wbicia wstecznego??
Gibon
Badacz tematu

Postprzez MAT92 » 18 sty 2012, o 18:54

Bradley napisał(a):Wprasuj nowa tulejke. Tylko takiej oddzielnie to dostac raczej nie mozna. Jest za to z nowa linka...
Widzialem tez na amerykanskim forum tulejki wykonane z PU.

tuleje to nie problem bo zawsze można dotoczyć na wymiar w piątek będę miał wolny kanał to będę z tym robił muszę kupić ten zestaw naprawczy i będzie lepiej niż przedtem...
MAT92
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze