Witam Was, mam pytanie czy seryjnie montowane były w Golfie III fotele welurowe albo skórzane jednak beżowe, jeśli tak uprzejmie proszę o fotografie, za co z góry dziękuję.
welurowe były w wersji GL i chyba w CL , niezbyt ładne ale były , co do skóry to wiem tylko tyle że była czarna a beżowa mogła /lub nie być w wersji USA gdzie srodki deska, boczki , plastiki były beżowe
Dokładnie do podobnych wniosków doszedłem, zatem znając życie fotele beżowe z wersji USA raczej niedostępne ... skoro tylko jedno nawet foto udało się namierzyć na sieci. Jedno jednak pewne nie do końca o taki beż mi chodziło ... wiec chyba wraca koncepcja czarnej skóry. Orientujecie się może jak Colour Concept się sprawuje tzn. na ile ratuje skórę opcja jej malowania - bo ponoć można tak robić. ?
na olx jest golf kombi w 4x4 tdi i ma całe jasne wnętrze i w skórze na dodatek. a co do fajnych kubełków to mnie podobają się jasne pół skóry w kratkę z passata b4. mam jasne wnętrze i kiedyś właśnie z takimi fotelami złożę sobie golfa
Załączniki
fotel passat b4.jpg (6.67 KiB) Przeglądane 1994 razy