fotele od audi a3

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

fotele od audi a3

Postprzez mar7iusz » 22 maja 2009, o 20:26

Czy istnieje możliwość zamontowania ( bez poważnych modernizacji ) foteli z audi a3 do golfa. Niestety orginalne fotele już dwukrotnie wymagały spawania ( wersja 3d ), mam możliwość kupienia foteli z audi a3 po dzwonie. z góry dziękuję za pomoc
mar7iusz
Berbeć

fotele od audi a3

Postprzez strzeliniasty » 22 maja 2009, o 20:35

mar7iusz, kazdy fotel mozesz wlozyc do kazdego samochodu wystarczy tylko odpowiednio je przerobic.

w tym przypadku bedziesz musial zamontowac podstawe fotela z golfa III

krotko mowiac do tejczesci http://allegro.pl/item635619956_podstaw ... f_iii.html musisz dopasowac (przyspawac, przynitowac, przykrecic) siedzisko z oparciem z innego samochodu. bez tej podstawy fotela nie zamontujesz nie mowiac o przesuwaniu po prowadnicach
strzeliniasty
Members

Postprzez TOMEK 84 » 22 maja 2009, o 20:49

wszystko da się zrobic
tylko trzeba pomyslec jak, miec czym to zrobic ,igdzie to zrobic ,jesli masz sprzet
to se dasz rade
TOMEK 84
Members

Postprzez Baster » 24 maja 2009, o 11:29

strzeliniasty napisał(a):mar7iusz, kazdy fotel mozesz wlozyc do kazdego samochodu wystarczy tylko odpowiednio je przerobic.

w tym przypadku bedziesz musial zamontowac podstawe fotela z golfa III

krotko mowiac do tejczesci http://allegro.pl/item635...i_golf_iii.html musisz dopasowac (przyspawac, przynitowac, przykrecic) siedzisko z oparciem z innego samochodu. bez tej podstawy fotela nie zamontujesz nie mowiac o przesuwaniu po prowadnicach

to juz jest raczej powazniejsza modyfikacja i nie wiadomo jak to bedzie wygladac ;) to juz wolal bym wziac fleksa i poodcinac slizgi foteli z czy jak to sie nazywa podlogi i przyspawac te z audi
Baster
Badacz tematu

Postprzez K@mil » 24 maja 2009, o 11:41

da rade zrobic ... z tego co wiem to fotele z audi a3 moga byc podobne do foteli z golfa4 mowimy o podstawie... a fotele z mk4 do naszych mk3 mozna wlozyc tylko trzeba inaczej przyspawac ograniczniki :D tak zeby nie latały na szynach :)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez TOMEK 84 » 21 cze 2009, o 01:21

ogladałem taki fotell z a3 i wydaje mi sie ze łatwiej je zamontowac niz z mk4 tzn a3 są juz z prowadnicami wystarczy je połozyc na prowadnicach od mk3 i przewiercic i skrecic
tez planuje zamontowac foteliki od audi a3 ale z 2004r :-D a tylnia kanape od mk4 pasuje idealnie bez przerabiania :super:
TOMEK 84
Members

- - -

Powrót do Wnętrze