Fotele oraz kanapa z Mk IV / BORA do MK III

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez m_ajor91TDI » 25 sie 2011, o 21:02

Witam. Mam pytanie odnośnie czy będą pasowały fotele wraz z tylna kanapą do MK III z BORY lub MK IV. Chodzi mi dokładnie o takie. Podaje link do strony : http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryz ... 90833.html
VOLKSWAGEN GOLF III 1.9 TDI 90 KM
m_ajor91TDI
Czytacz

Postprzez danny.tcz » 25 sie 2011, o 21:06

kiedys byla nawet tu jakas fotoporada
albo tez link do rosyjskiej strony tam wszystko potrafia bez przerobek nie zamontujesz do tego potrzebna jest tez szlifierka katowa do wyciecia mechanizmu zabezpieczajacego fotel przed przesuwaniem rozstaw szyn tez jest inny a co do tylnej kanapy to nie mam pojecia
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem :P
danny.tcz
Gaduła

Postprzez Paweu » 25 sie 2011, o 21:08

p&p nie pasują.... mała rzeźba i wlezo...
Paweu
Members

Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Postprzez m_ajor91TDI » 25 sie 2011, o 21:17

Aha a duzo jest tej roboty przy tym ??
VOLKSWAGEN GOLF III 1.9 TDI 90 KM
m_ajor91TDI
Czytacz

Postprzez K@mil » 25 sie 2011, o 23:06

Jesli ktoś ma fotele za darmo to powiem że warto :) ale jak ktoś chce kupić fotele i przerabiać to lepiej kupić sobie oryginalne Recaro lub z XX jahre..

Co do przeróbki to nie ma jej dużo ale trzeba troszke spawać mocowanie żeby bylo to jak należy
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez wydym1 » 26 sie 2011, o 08:30

1,5 Godzin roboty i fotele wsadzone.....Miałem u siebie w vento.....Wycinasz stare mocowanie wspawujesz nowe pod fotele z bory jest to blaszka wygieta pod kontem powiecmy 90 stopni z dwoma otworami mocującymi...Z foteli wyciągasz takie małe prowadniczki które znajdują się na szynach tyle w skrócie z przodu...tył pasuje wszystko tylko środkowe mocowanie foteli trzeba przesunąć...i jak chcesz to dorobić zapięcie z tyłu bo jest inne w fotelach...Chyba gdzieś nawet jest opisane co i jak....
Dla mnie dużo fajniejsza opcja niż fotele z mk III są wygodniejsze a recaro hmm ma juz chyba każdy... ;-)
Obrazek
Obrazek
Nie sztuką jest trzeć dokładką po asfalcie, sztuką jest to robić wahaczem :P
wydym1
Badacz tematu

- - - pergola tarasowa szczecin https://stimeo-domki.pl/content/54-pergola-tarasowa-szczecin - regał na książki

Powrót do Wnętrze