Witam, posiadam fotele z audi A3 B5 rok 98 i chcę je zaadoptować do mk 3 i moje pytanie brzmi czy ktoś już montował takie fotele chodzi mi o poradę i montaż co trzeba przerobić itd. Z góry dziękuję za każdą instrukcję
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
A ja mam pytanie z innej beczki - nie chce zakładać nowego tamatu - szukajka nic mi nie wskazała. Czy pasy z ibizy 6k podejdą do mk3? Ibiza 3d i golf 3d.
Ja tez mialem pytanie ale nikt mi nie odpowie Chce w przyszlosci spiac poduchy w fotelach pod intsalkei sterownik w mk3. Jedni mowia ze bedzie banglac drudzy ze nie? Kto ma racje?
Słuchajcie (do ludzi, którzy wstawiali fotele zgodnie z fotoporadą) czy Wasze wstawione fotele (siedzisko) są wyżej od standardowych (można kierować kolanami)? Czy są na normalnym poziomie? Macie jakieś zdjęcia? Jeśli tak, to proszę zaprezentujcie jak to u Was wygląda Dzięki