gałka z golfa 4

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

gałka z golfa 4

Postprzez duszek_vw » 8 kwi 2012, o 23:01

Witam . Wiem ze temat poruszany był juz ze sto razy ale mam pytanie . Czy ta galka: http://allegro.pl/galka-vw-golf-mk4-i2248134991.html z golfa 4 podejdzie do MKIII?? do widze tam średnice a nie wiem jaką ma MK III. Dziekuje za pomoc z góry! :)
duszek_vw
Czytacz

gałka z golfa 4

Postprzez danny.tcz » 10 kwi 2012, o 16:02

chlop z aukcji jest dobry zamiast mierzyc galke wetwatrz otwor na trzpien od galki to mierzy zewnatrz :P:P najlepszym sposobem bedzie odkrecenie swojej w aucie zmierzenie chociazby linijka i bedziesz wiedzial na czym stoisz :)
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem :P
danny.tcz
Gaduła

Postprzez Achtel » 5 maja 2013, o 20:33

Gałka ogólnie nie pasuje, bo w mk3 jest na gwint, a w mk4 na zatrzaski czy tam na cos, nie pamietam już, ale to nic.. mój kumpel w swoim golfie też ma od mk4, tylko żeby załozyć nawinął grubszą warstwe taśmy izolacyjnej na drążek i gałke poprostu nabił, nakręcił na siłe i wszystko jest OK. Przed zmienieniem gały polecam skrócenie drążka, jest o wiele bardziej praktyczny i ladniejszy :) ja skracałem 2 razy, najpier o jakieś 3 cm brzeszczotem, ale było dalej za dlugo, to wziełem diaksa i przyciołem jeszcze o 5 i mam króciutki i ładnie to wygląda, polecam.
Achtel
Badacz tematu

- - -

Powrót do Wnętrze