Moderator: Moderator
Karol B. napisał(a):Śmiało zmieniaj, tylko pamiętaj żeby nowa kiera miała razem taśmę poduszki, bo dzięki niej jest przekazywany sygnał z przycisków na kierownicy
MANIUNI napisał(a):Karol B. napisał(a):Śmiało zmieniaj, tylko pamiętaj żeby nowa kiera miała razem taśmę poduszki, bo dzięki niej jest przekazywany sygnał z przycisków na kierownicy
Kolego, moim zdaniem głupoty piszesz, ten pasek, który wychodzi z kierownicy, to taśma od poduszki kierownicy , a klakson działa na styk blaszki od manetki wraz z kierownicą bynajmniej mi się tak wydaję ale ta taśma to od poduszki jest
Aha i tą taśmę jakoś podpina się pod stary kabelek ze starej kiery? o ile jest tam kabel bo ja nawet tej starej kierownicy nie rozbierałem więc nie wiem jak to wszystko wygląda.
Taśmę podpinasz jak masz poduchy, ale pewnie nie będziesz jej miał, ponieważ nie masz sensora i innych pierdółek sugerując się, że masz kierownicę banana Taśmę możesz uciąć, lub schować, aby nie szorowała przy ruchach kierownicą
golf 1.4 napisał(a):Kurde, wy macie na wszystko odpowiedź
Ale ja wolę coś z Łodzi, żeby było szybko i na miejscu
[ Dodano: 2013-02-18, 14:20 ]
A jeszcze mam pytanie. Czy ta kierownica nie będzie odstawać? bo wiem że przy kierownicy od golfa 4 bardzo odstaje i zostaje szpara
golf 1.4 napisał(a):Paweu_mk3, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. a jakie są koszty obszycia kierownicy skórą? orientuje się ktoś po ile takowa usługa stoi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości