przez GITgostek » 9 sie 2009, o 22:06
nie możliwe że w biednych , nie powiedziałbym bo w moim 1994 1.9td europe GL variant jest na wyposażeniu wewnętrznym wszystko oprócz klimy, ABS , airbagów i skóry
mam całą fabryczną elektryke np. szyber, szyby tył, alarm, centralny, wszystko regulacje siedzenia, kierownicy dzieloną kanape, welur i tak dalej
i dlatego nie powiedziałbym że moja wersja jest biedna zresztą zajrzyjcie na mojego golfa
no mówcie mówcie nawet Ci "kolorowi" z wyższej sfery bo nie wstyd sie przyznać kto ma kto nie i podawajcie roczniki i wersje
może w końcu dojdziemy do rozwiązania bo mnie to ciekawi i widać ze nie tylko mnie
[ Dodano: 2009-08-09, 22:51 ]
ja zawsze myślałem że zagłówki na tył były montowane do takich wersji jak np. 1.9AFN , 2.8, 2.9, 2.0 115km
bo wiecie to są mocne silniki jeśli jacyś goście siedzą z tyłu to zagłówki są po to żeby przy mocnym przyspieszeniu im głowy z szyjii nie pospadały do tylnego bagażnika
no bo jak sie zrywa z jedynki lub dwójki to sami wiecie że wgniata w fotel aż głowy wygina do tyłu
ale moja teoria sie zmieniła skoro mówicie że w tych mniejszych pojemnościach macie zagłówki
z resztą w moim 1.9td też są a silnik "mocnego" wrażenia nie robi
i dalej nie wiem jak to jest...