jak zmienić wnętrze mojej III

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez trollu » 21 sty 2011, o 16:39

poszukaj Recaro z GTI Edition, kiery z GTI, zegary najlepiej srebrne ale z linku wklejonego przez Marian0753 tez ujdą, poza wzorem 1, okropne są takie zegary :wstyd: koloru nawiewów bym nie zmieniał, strasznie to wygląda, gałkę zmiany biegów można jakąś znaleźć.
Szczerze powiedziawszy w Mk3 ciężko jest coś pomodzić. mi osobiście bardzo podobają się carbonowe elementy w środku ale w golfie albo jakieś małe pierdoły by szło poobklejać i efekt byłby marny albo pół auta by trzeba obłożyć włóknem
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
trollu
VIP

Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez darkmen21 » 24 sty 2011, o 09:10

Żeby zrobić kierownicę z regulacją, kupuje się kolomnę z regulacją plus obudowa stacyjki z miejscem na wajchę regulacji, koszt: kolumna około 80zł, obudowa też cos w ten deseń. Miałem te reulację w poprzednim mk3 teraz nie mam i nie żałuje,bo dużych odchyleń nie ma, jak w innych autach z regulacją.Your Choice

Co do zmiany wyglądu wnętrza, to jak już bardzo chcesz to zmieniłby fotele na półkubełki, lepiej się siedzi poprostu,a zegary czy srebrne-kwestia gustu jak coś to mam na zbyciu z 1.8 ADZ:)obecnie też mam srebrne ori podświetlenie i nie zamierzam tego zmieniać. Wg. mnie ważne byle było utrzymane wszystko jak należy-bez zmian nawet :ok: a masz dobrze.

Maciuś napisał(a): jedni; lubią mieć zwykły seryjny silnik a mieć go zrobionego ładnie stylistycznie
drudzy wolą mieć śmiesznie wyglądający samochód, a pod maską mieć prawdziwą rakietę, która każdego zaskakuje
ehh...
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze