witam mam zamiar sobie zrobic nowa podsufitke i mam pytanie z czego to robicie ? alkantara ekoskora ? co wyglada najłaniej waszym zdaniem a moze takie cos? robił ktos z tego ?
http://allegro.pl/skaj-pikowany-t191-ob ... 17483.html
dzieki za odp jednak chcialbym zeby sie ktos wypowiedzial na temat tego co dalem w linku czy to fajnie sie formuje no i czy podoba wam sie wgl taki wzor
jak wiesz w golfach jest nieziemsko wyprofilowana podsufitka, więc oklejanie jej zwykłą szmata na podsufitkę to robota dla minimum 2 osób najlepiej 3, a taka to mi się wydaje ze nie zaciekawie bedzie sie profilowac. twój wybór ja bym dał ładna czarną jak maja w bmw m pakiet i czarne słupki z daszkami i rączkami
i tak chyba własnie zrobie a słupki sobie pojade czarna ekoskóra podobno bardzo fajny efekt wychodzi a raczki i slonecziki narazie zostana jasne bedzie kontrast jakis potem mozna pomyslec o czarnych
A mógłby ktoś wrzucić pare fotek jak wygląda własnoręcznie podklejana podsufitka z takiego materiału? Odkleja mi sie materiał z podsufitki i zastanawiam się nad jej podklejaniem bądź zmianą materiału.