Witam. Poszukuje jakiejkolwiek fotki na której widać dołożonaą lampkę kopertowki w zwykłą kieszeń w boczku. Lampki mam od golfa 4, boczki bez kopertówek i myślałem aby wyciąć otwór w kieszonce i wpuścić lampke i wiadomo później ją podłącze. Martwi mnie to że patrząc od gory w kieszeń bedzie widać wewnętrzną część tej lampki czyli żarówkę oraz kabelki i bedzie to obskórnie wyglądać. Mam siwe boczki i mam problem ze znalezieniem kieszeni oryginalnych z lampkami. Zapomniałem wcześniej dopisać że mam golfa w 5 drzwiach.
Ostatnio edytowano 4 kwi 2013, o 11:02 przez mojzesz09, łącznie edytowano 1 raz
instalacja wymierzenie i wyciecie odpowiedniego otworu
podlaczenie to stały + szyb elektrycznych na bezpieczniku i - do czujnika otwartych drzwi ot cala filozofia
mojzesz09, wszystko jest na forum opisane. Plus stały od wiązki szyb albo od kabli centralnego zamka. Minus zależy czy chcesz mieć tak żeby świeciły tylko drzwi otwarte czy w obu jednocześnie. Jednocześnie to do kabla brązowobiałego biegnącego z krańcówek dzrwi do lampki w suficie, osobno - to do trzeciego styku w krańcówkach (po lewej wychodzi z niego kabel brązowo-żółty i biegnie do szyby lewej jeśli masz to łatwiej, po prawej ciąg do krańcówki). Bezpiecznik jest w zasadzie zbędny bo te kable z których pociągniesz plus sa już zabezpieczone - bezpiecznikiem 21
mojzesz09 napisał(a):bedzie widać wewnętrzną część tej lampki czyli żarówkę oraz kabelki i bedzie to obskórnie wyglądać.
W 4D sprawa wygląda tak jak napisałeś czyli obskurnie.
Dziura na lampkę w samej kieszeni nie wystarczy. Dodatkowo aby schowac całą lampkę
trzeba wyciąć kawałek boczku.
Nie polecam rozwiązania, lepiej jednak szukać kieszeni.
pablomed szacun,że opisałeś jak je podłączyć, a ja prosilem tylko o zdjęcie jak to bedzie wyglądać wizualnie. Chyba poczekam aż pojawią się jakieś kieszenie na alledrogo.
sorka wbije w temat jutro zwiozę własnie kopertówki sobie z boczkami a myślałem zapytać bo z elektro nie do końca pewien dzięki teraz spokojnie rozumiem o co chodzi