witam chcem kupic licznik z bialymi tarczami do 1.8 i mfa ale wszystkie krure znalazlem maja licznik zaczynajacy sie od 0 a ja mam od 20 i pytanie brzmi czy nie bedzie przeklamywal na predkosciacz i czy z 2.0 bedzie pasowal do 1.8 firma jednego i 2go to motometr jak jest juz taki temat to prosze o usuniecie tego i przeslanie odnosnika ja sszukalem i nic nie znalazlem o tym. pozdrawiam
Kup taki by skala prędkości i obrotomierza zgadzała się z tym co teraz masz,pasowała kostka z tyłu i żeby miał przebieg mały jaki kupisz licznik taki będziesz miał przebieg
ja wlasnie szukam z taka sama skala ale nie moge znalesc jak sa z bialymi tarczami to wszystkie startuja od 0 a nie 20 a nie chcee jakis tam samorubek tarcz tylko ori biale.
Cysiu_NS, a jak to mozna skorygowac??
impulsator, ale ludzie cofaja wskazowke i mierza z gpsem ustawiaja sobie optimum i maja przeklamanie rzedu do 4km lepiej bawic sie impulsatorem vagiem nie polaczy sie z licznikiem w golfie 3 wiec metoda odpada
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
dzieki chlopaki za info po niedzieli bede mial licznik to zobacze jak bedzie i napisze pozdrawiam
[ Dodano: 2009-12-02, 21:06 ] witam licznik mam juz zalozony dzisiaj sprawdzalem na nawigacji wskazania predkosci i przeklamania wyszly mi z 4km/h zawyzania a tak to smiga bez problemu i nie przeszkadza ze jest od 0 a nie od 20 pozdrawiam
Musze troche odswiezyc, gdyz mam problem. Mam teraz wlozone zegary z predkoscia 20-220 km/h, a chce wlozyc biale zegary, tylko ze na tych bialych jest predkosc od 0-220 km/h. I moje pytanko czy wszystko bedzie gralo? Nie bedzie przeklaman? Czytalem o tym, ale jakos nic konkretnego nie wyczytalem
Karol B., ja tez zmienialem licznik i stary byl od 20-220 a nowy z bialymi tarczami jest od 0-220 i chodzi elegancko przeklamanie mam ok4km/h sprawdzalem na nawigacji