sweetboy90 napisał(a):pierwsze slysze jestes pewien?
no raczej te starsze maja szybke na torx te nowsze sa klejone ... starsze maja tez inną obudowe licznika niz te nowsze
Moderator: Moderator
sweetboy90 napisał(a):moze ma skladaka zobacz w dowodzie ile ma koni, 1.8 gt ma 90
Sivy napisał(a):Raczej to, ze nie ma belki z tarcza z tylu, choc zrobić przeszczp nie jest trudno.
michalr1986 napisał(a):koledzy a mam pytanko odnośnie licznika mam golfa3 19dt z 93 roku i w liczniku zamianst obrotomierza mam tarcze zegara a chciałbym mieć obrotomierz i teraz rodzi sie pytanie czy oprócz wymiany całych zegarów jest jeszcze sporo roboty z tym obrotomierzem żeby działał.
Proszę o podpowiedz
czaro napisał(a):michalr1986, wiem na pewno że to jest do zrobienia. Będziesz musiał podłączyć czujnik obrotów- to pewnie nie tak się nazywa. Na pewno ktoś Ci odpowie w Twojej kwestii bo wiem że są chłopaki którzy zmieniali liczniki z zegarem na obrotomierz.
czaro napisał(a)::sorry: Mój błąd! Proszę o wybaczenie.
Ale fakt jest taki że się da. I mówiłem że się jeszcze ktoś wypowie. Byłem pewien, że się da bo u kogoś o tym czytałem, a dalej to już pisałem co mi się wydawało. Ale dzięki K@mil za sprostowanie mojego posta.
[ Dodano: 2011-02-11, 15:15 ]
A tak przy okazji: czy jest możliwość dowiedzieć się jaki się ma numer WGSZ bez wyciągania licznika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości