Mechanizm szyby przód lewy 5-cio drzwiowy

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez Andreew » 13 maja 2013, o 20:03

witajcie mam taki problem z elektrycznymi szybami tzn wszystkie działaja oprocz prawego przodu jako ze mechanizm był uszkodzony to go wymieniełem i jak właczyłem to klapa nie podnosi nic nie reaguje ale w silniczku słychac jak cvos jeczy pracuje poprostu reagował przyciskiem tylko nie krecił sie trybik, kupiłem drugi bo myslałem ze jest tez nie sprawny i okazało sie ze to samo jest z tym zakupionym silniczkiem co poradzicie co jest nie tak? moduł komfortu? silniczki firmy brose na duza kostke
Andreew
Czytacz

Postprzez pablomed » 14 maja 2013, o 00:02

skoro silniczek słyszysz to elektrycznie jest ok. Czyli jakiś błąd w montażu albo uszkodzona przekładnia. Co dokładnie zmieniłeś, sam podnośnik a silnik stary czy wszystko razem z silnikiem nowe bo tego wyraźnie nie napisałeś
pablomed
Members

Postprzez Andreew » 14 maja 2013, o 17:48

zmieniłem podnosnik na całkiem nowy złozyłem wszystko do kupy na pewno dobrze to zrobiłem ale nie działa brzeczy silniczek ale nie kreci sie. zakupiłem drugi silniczek uzywke i znowu jest ten sam objkaw brzeczy ale nic sie nie kreci. z tyłu działa bez zarzutu bo tez wymagał wymiany sam podnosnik i niewiem gdzie szukac przyczyny
Andreew
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze