Moderator: Moderator
onegdaj w mk1 gti mialem dwa zegary na konsoli dolnej , a dwa dodatkowe w garbie na desce rozdzielczej , w mk1 na gorze deski byla kratka do glosnika bodajze i w tym miejscu zamiast tej kratki siedzial wyprofilowany garb ,a w nim dodatkowe 2 wskazniki , o ile pamietam mialem tam zegar czasowy i wskaznik temp oleju , obydwa od vdo....wiec w mk3 moze na gorze deski , zwrocone w strone kierowcy, zrobic kopyto formy , na to maty szklane ,zywica,wgładzic, pomalowac i masz elegancki garb wlasnej robotywitboy napisał(a):wiec zasadniczne pytanie gdzie umiescic 3 dodatkowe zegary cis oleju volt badz amperomierz, i temp oleju, powiem szczerze ze najbardziej za mna chodzi miejsce tam na konsoli srodkowej co wchodza boxy i podobnie je umiescic, bo w miuejscu kratek srodkowych srednio mi sie widzi tak samo w slupku przy kierowcy chce by bylo gustownie a nie jak w hondach itd bo zegary to beda vdo look czyli retro style ;d
w mk1 formalnie rzecz biorąc nie ma konsoli srodkowej, to tylko byly wymysly tunerow, czasami wkladalo sie zegary w miejsce radia na gorze deski zeby byly w lini wzroku, ja na dole mialem cisnienie oleju i voltomierz (miescily sie tylko dwa bo votexowa kosola byla waska, a na gorze bylo wykorzystane miejsce po kratce na glosnik , kwestia gustu i wykonania, auta rajdowe czesto maja takie "kurniki" wlasnie na gorze deski, mozesz to jeszcze wlozyc wlasnie w miejsce radia, 3 sie zmieszczawitboy napisał(a):tylko ja wlasnie kurnikow nie chce robic...
a to zdj w konsoli to mk1 badz 2 i cos podonego trzeba zrobic ale rzezba straszna pewnie;/
wlasnie w mk1 to jest seryjne miejsce na 3 zegary za zaslepka w konsoli srodkowej a w mk3 ni wypiol ni przypiol
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości