Moi mili, szukam troszeczkę przestrzeni w swoim MK3, zależałoby mi na schowku, który wcześniej nie był mi potrzebny i nie martwiłem się jego brakiem. Teraz zaczynam się zastanawiać, czy do takiej dechy rozdzielczej jak na zdjęciu, jest możliwość zamontowania jakiegokolwiek schowka? + zapomniałem dodać, wersja z klimatronikiem, bo to pewnie ma znaczenie przy montażu schowka .
Druga sprawa dotyczy obudowy pod kierownicę, w miejscu złączenia elementów z lewej strony popękane są zatrzaski i obudowa nie trzyma się kupy, to samo tyczy się miejsc w których obudowa jest złapana wkrętami - w ogóle nie trzymają przez co w aucie głośno słychać dźwięk stukającego plastiku . Wczoraj grzebiąc przy niej dowiedziałem się, że poprzedni właściciel auta postanowił "naprawić ją" za pomocą czarnej taśmy (dobrze, że chociaż od wewnątrz). Teraz sprawa wygląda następująco, starać się to jakoś chałupniczo naprawić? Bo jedyne, które do tej pory znalazłem w rozsądnej cenie to te bez regulacji wysokości kierownicy .
Pozdrawiam