Moze mi ktoś podpowiedziec jak poradzić sobie ze zdjęciem ta

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez Mody87 » 4 lis 2008, o 17:32

Moze mi ktoś podpowiedziec jak poradzić sobie ze zdjęciem tapicerki w przednich drzwiach od kierowcy ale przy zamknietych drzwiach??;/
Mody87
Berbeć

Postprzez BialyUst » 4 lis 2008, o 18:32

przy zamknietych nie darady musisz miec otwarte no chyba ze chcesz łamac ale ciezko przy zamknietych aa najpierw kolo klamki zdjemujesz plastik bodajrze tam sa 3 albo 2 srubki(tyle juz rozbierałem tapicerek ze nie pamietam) i reszta powoli zatrzaski od dolu ciagniesz do siebie a potem jak zejdzie z zatrzaskow do góry ja i masz zdjeta
BialyUst
Members

Postprzez Adi » 4 lis 2008, o 20:25

Adi

Postprzez mani51 » 4 lis 2008, o 20:40

Mody87 napisał(a):Moze mi ktoś podpowiedziec jak poradzić sobie ze zdjęciem tapicerki w przednich drzwiach od kierowcy ale przy zamknietych drzwiach??;/

chłopaki, pewnie sie koledze drzwi zacięły bo ja nie widzę innego powodu żeby to robić przy zamkniętych...ja bym sie pozbył fotela najpierw (minuta roboty a będzie więcej miejsca) i dopiero odkręcał te śrubki przy rączce a później to już tylko ciągnąć z tym że nie wiem czy z przodu odejdzie na tyle żeby zatrzaski puściły
mani51
Members

Postprzez Grzech GD » 14 sty 2009, o 17:58

tak jak pisze Mani51 moze kolega ma zamkniete dzrzwi..ja osobiscie polecam drut stalowy albo aluminiowy oby sztywny i dosc gruby zeby sie nie wyginal odkrecic bolec od zaykania i pociagnac ciegło:P kolega tak miał i poskutokowało:) :-P
Grzech GD
Grzech GD
Czytacz

Postprzez arkadiuszk112 » 1 cze 2009, o 17:33

tBialyUst, minuta roboty?;> to jak ten fotel wywalic?;> :chytry: :chytry:
arkadiuszk112
Czytacz

- - -

Powrót do Wnętrze