Chciałabym obszyć (znaczy, żeby tapicer obszył ) fotele do golfika 3. Chodzi mi o to, aby były siedzenia dwukolorowe, jak w przypadku alcantary, aby był tylko środek w innym kolorze. Posiadam skórę czarną,ale chciałabym mieć akcenty np.czerwone w środku-zawsze mi się to podobało Pytanie brzmi, jaka byłaby cena obszycia i czy tapicer obszył by na nowo wszzystko, czy mógłby tylko wszyć środek?
Koleżanko, cena zależy od tego ile tapicer sobie policzy za robotę, skąd i za ile będzie mieć materiał, wiec jeden powie tyle, drugi więcej inny mniej i jeśli jest zdolny to zrobi co Ci wyobraźnia podpowie bez problemu Niestety nie polecę żadnego zakładu bo i nie moja okolica i nie oddawałem nigdy do tapicera siedzeń
Co do obszycia foteli skora to ja placilem za fotele Recaro ale tylko tylu i boki foteli wraz z kanapa srodki zostaly ori gti Edition placilem 2200zl gdy by mialy byc obszyte co to cena by byla 3000zl
Dziękuję bardzo za odpowiedzi Wiadomo,że każdy tapicer jest inny. Dlatego chcę się dowiedzieć jaka byłaby cena mniej więcej. Od-do, jak to się mówi. A jeśli chodzi o RECARO to wiadomo,że ta firma będzie droższa od jakiejś tam podróbki akurat nie zależy mi,żeby to było jakieś firmowe. Ale i tak dziękuję
Tak. BAU Wiem, że najlepiej byłoby popytać,ale myślałam, że może ktoś mi podpowie coś mniej więcej, w jakich cenach mogłoby się to "otwierać" i "zamykać"
P.S Nie chodzi mi o jakieś tam najdroższe, firmowe,aby skórka
obszycie takiej tapicerki w granicach 1.5tys.
znam gościa który zna się na tym i jest dobry mogę dać namiary
jedyny problem że jest z pomorza wtedy wysyłka musiała by być
Ceny będą bardzo rozbieżne. Jak miałem mx3 za dwa przednie fotele 1000zł masakra... Warto pomysleć nad zakupem używanej przy odrobinie szczęścia zakupisz komplet za 500-600zl. Gdy dowiadywałem się do swojego auta ceny wahały sie od 1900zł do 3000zł więc zakupiłem używaną.