okleina kokpitu (okleina z metra)

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez simonbox » 1 cze 2011, o 12:04

darkmen21 napisał(a):nie licz na liczne głosy popracia
zgadza się nie każdemu się podoba, ale krytaka też ma swoje granice i teksty typu "pasuje jak świni siodło" albo "wiocha" są niepotrzebne i tu bym się zastanowił na ile poizwala regulamin
"4.Zachowaj kulturę - nie jesteś na polu."
simonbox
Czytacz

Postprzez darkmen21 » 1 cze 2011, o 14:13

ma swoje granice i teksty typu "pasuje jak świni siodło" albo "wiocha" są niepotrzebne i tu bym się zastanowił na ile poizwala regulamin
"4.Zachowaj kulturę - nie jesteś na polu."[/quote]

doczepiłeś się akurat przysłowia, które w Rzeczpospolitej Polsce nie jest raczej uznawane jako obraźliwe ;-), taka rada najlepiej regulamin stosować do własnych wypowiedzi i nie będzie problemu, to nie tylko rada dla Ciebie, bo sam tak staram się robić ;-)
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez killah » 1 cze 2011, o 14:41

koledzy :cisza: swoje opinie można przedstawić w bardziej kulturalny sposób. Następne posty nie na temat będą usuwane.
killah

Postprzez gaceq » 1 cze 2011, o 21:42

killah napisał(a):Możesz także po prostu upiększyć wnętrze dokładając trochę gratów jak el szybki, el lusterka, klimę, podgrzewane fotele, mfa etc. Takie smaczki podnoszą efekt wizualny.

Chyba przktyczny, wizualnie nic z tych rzeczy nie widać ;) chyba że przełączniki.

Drewnianej kierownicy napewno nie zakładaj, dobijesz go tym :/ Jeżeli tak lubisz brąz to obszyj brązową skórą. Ale nie drewno proszę. Dla kontrastu obklej deskę skórą w innym odcieniu i baw się tak całym wnętrzem. Drewno do tego wnętrza nie pasuje niestety wcale :(
gaceq
Badacz tematu

Postprzez killah » 1 cze 2011, o 23:09

gaceq napisał(a):
killah napisał(a):Możesz także po prostu upiększyć wnętrze dokładając trochę gratów jak el szybki, el lusterka, klimę, podgrzewane fotele, mfa etc. Takie smaczki podnoszą efekt wizualny.

Chyba przktyczny, wizualnie nic z tych rzeczy nie widać ;) chyba że przełączniki.

Drewnianej kierownicy napewno nie zakładaj, dobijesz go tym :/ Jeżeli tak lubisz brąz to obszyj brązową skórą. Ale nie drewno proszę. Dla kontrastu obklej deskę skórą w innym odcieniu i baw się tak całym wnętrzem. Drewno do tego wnętrza nie pasuje niestety wcale :(

diabeł tkwi w szczegółach ;d
killah

Postprzez simonbox » 2 cze 2011, o 09:10

oklejanie skórą to świetny pomysł, ale drewno zostaje w takiej czy innej postaci, kierownica skórzana lub drewniana, jeżeli macie jakieś propozycje to chętnie zerkne, i jak by ktoś miał jakieś porady co do oklejania, czy też obszycia kokpitu skórą
simonbox
Czytacz

Postprzez Pajdus » 5 cze 2011, o 18:47

Nie mogę czytać takich opisów takich opisów drewno nie pasuje lampy lexus nie pasują itd mi się podoba i fajnie to zrobiłeś a skaj jak napisał gość wyżej to życzę powodzenia jak ktoś się nie zna to pisze byle pisać
Pajdus
Pajdus
Badacz tematu

Postprzez gaceq » 5 cze 2011, o 21:08

Pajdus napisał(a):Nie mogę czytać takich opisów takich opisów drewno nie pasuje lampy lexus nie pasują itd mi się podoba i fajnie to zrobiłeś a skaj jak napisał gość wyżej to życzę powodzenia jak ktoś się nie zna to pisze byle pisać

wróć na 1stronę i przeczytaj dwa ostatnie słowa z pierwszego wątku.To rozjaśni twoje wątpliwości od czego jest forum ;)
gaceq
Badacz tematu

Postprzez swatu » 5 cze 2011, o 21:47

juz wolalbym okleic cała deche ta folia:
http://allegro.pl/folia-czarny-mat-zmia ... 37410.html
swatu
VIP

Silnik: 2000
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez simonbox » 5 cze 2011, o 21:50

swatu napisał(a):juz wolalbym okleic cała deche ta folia:
http://allegro.pl/folia-czarny-mat-zmia ... 37410.html

jak wolisz to se oklej, ja zrobiłem po swojemu
simonbox
Czytacz

Postprzez swatu » 5 cze 2011, o 21:56

simonbox napisał(a):jak wolisz to se oklej
tylko nie se! :lol:
wyraziłem tylko swoje zdanie ze wolabym a nie że tak zrobie .
swatu
VIP

Silnik: 2000
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze