Oświetlenie wnętrza.

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Oświetlenie wnętrza.

Postprzez .:Michu:. » 5 sty 2012, o 15:46

Witam.
Czy było w ogóle dostępne w czarnej odmianie sterowanie szyberdachem wraz z oświetleniem kabiny pokazane na zdjęciu?

Obrazek

Z góry dziękuję za info.
VW Golf 3 1.8 Automat - dla wygody...
.:Michu:.
Berbeć

Oświetlenie wnętrza.

Postprzez krystek.l » 5 sty 2012, o 16:04

tak kolego
ale z innym włącznikiem od szyberdacha
coś tak jak tutaj http://allegro.pl/lampka-wewnetrzna-szy ... 73361.html
mogę na szybkiego znaleźć ale kolega tu jakiś miał niedawno w temacie wrzucone takie maleństwo... jak znajdę to dam namiary, nie wiem czy miał malowane ale było całe czarne :)
krystek.l

Postprzez .:Michu:. » 5 sty 2012, o 20:52

Jak byś mógł to byłbym wdzięczny, chociaż z tego co słyszałem to ten przełącznik który pokazałeś jest bardziej awaryjny od mojej wersji, ale najważniejsze by był czarny - inaczej wizja na czarną podsufitkę będzie musiała poczekać. ;)
VW Golf 3 1.8 Automat - dla wygody...
.:Michu:.
Berbeć

Postprzez krystek.l » 5 sty 2012, o 21:03

a się naszukałem... człowiek do tylu ludzi zagląda i potem zapomina gdzie co kto miał :wstyd:

http://www.golf3.pl/topics2/czarnuszek- ... t39254.htm
ten chłopak miał całe na czarno z szyberem takie
zapytaj czy se to malował czy to już takie było... a jak nie to niech zlooka czy to malowane :D

Ps. bo ja to u siebie wyklejałem folią carbonową termoplastyczną, a guzik od szybra to tylko środek przekleiłem i jakoś mnie się widzi...
w temacie u mnie możesz zlookać i sprawdzić jak to wygląda... jak masz jaką folę to tanim kosztem też dasz radę zrobić oczywiście w razie czego.... :)
krystek.l

- - -

Powrót do Wnętrze