Oświetlenie Wnętrza

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez variant yacht » 29 mar 2012, o 08:13

maxx napisał(a):witam czy ktos montowal moze te male lampki pasazera http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fb ... cdfaf.html mam problem z poprwanym ich podłaczeniem ,jest ktos w stanie mi to wyjasnić? pozdrawiam
na koncu mojego tematu masz rozpiske podlaczenia lampek z passata b5 ale schemat dla twoich lampek jest identyczny , popatrz sobie w konstrucji lampek gdzie wyprowadzic plus i reszte- patrz na styki przlacznikow....
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
variant yacht
Badacz tematu

Postprzez swatu » 6 kwi 2012, o 21:41

a ja sie dopytam ,czy instalujac te 2 dodatkowe lampki w podsufitce nie trzeba dawac bezpicznika chociazby 7.5A ?
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez _hanusek_ » 16 kwi 2012, o 16:04

variant yacht napisał(a):
maxx napisał(a):witam czy ktos montowal moze te male lampki pasazera http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fb ... cdfaf.html mam problem z poprwanym ich podłaczeniem ,jest ktos w stanie mi to wyjasnić? pozdrawiam
na koncu mojego tematu masz rozpiske podlaczenia lampek z passata b5 ale schemat dla twoich lampek jest identyczny , popatrz sobie w konstrucji lampek gdzie wyprowadzic plus i reszte- patrz na styki przlacznikow....

dalem u siebie lampki z golf IV. 3 kable czyli :
plus
masa stała
masa z włącznika przy drzwiach.

lampki smigaja bardzo ladnie ;)
_hanusek_
Czytacz

Postprzez wrubson » 16 kwi 2012, o 17:15

Zależy kolego jak chcesz sie podpiąć do instalacji ja osobiście u siebie nie dawałem u siebie bezpiecznika bo wpinałem się pod lampkę na podsufitce. A jak dobrze pamietam to ona jest już na bezpieczniku.
wrubson
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze