Plastiki w środku...

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Plastiki w środku...

Postprzez KamiL :D » 7 mar 2013, o 21:00

Witam, na wejściu chciałbym przeprosić jeżeli jest już taki temat, ale jestem nowy i przyznam się że mi się nie chciało szukać dokładnie. Mam taki problem że dostałem Golfa 3 i ogólnie całego generalnie sprzątałem i na początku myślałem że wszystkie "plastiki" (progi, koło le lewarka, pod kierownicą itp.) są brudne. Okazało się że są porysowane i tu rodzi się pytanie, czym polecacie wgl. czy się da to jakoś naprawić ? Myślałem o jakimś czarnym sprayu ale wolę się upewnić. Pomóżcie proszę.
KamiL :D
Czytacz

Plastiki w środku...

Postprzez mkkay » 7 mar 2013, o 21:13

czasem za parę groszy można kupić cały środek, wszystko zależy jakie masz wyposażenie wnętrza, sam mam na zbyciu czarne plastiki i boczki drzwi (leżą i się kurzą )
porysowanych raczej nie uratujesz
a tu masz linka do tanich bebechów i nawet jasne też są :

http://moto.allegro.pl/plastik-plastiki ... 27380.html
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html

Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
mkkay
Members

Postprzez PrzemkoXVI » 7 mar 2013, o 21:43

KamiL :D napisał(a):jestem nowy i przyznam się że mi się nie chciało szukać dokładnie

Fajne tłumaczenie, nie ma co. :lol:

KamiL, bierzesz jakieś 50zł, jedziesz na najbliższy szrot, mówisz co chcesz i tyle. Golf III to nie Bentley, u którego gałka zmiany biegów kosztuje ponad 4-stówy. ;-)
PrzemkoXVI
Members

Postprzez slavwek.ie » 8 mar 2013, o 09:05

Niekiedy porysowane plastiki wnętrza da radę podreperować opalarką, grzać delikatnie, aż rysy się "nadtopią", później położyć na to dobry detailer do wnętrz (byle nie "Plak") i będą jeszcze oko cieszyły..

Taka mała uwaga.. dobry detailer do wnętrz kosztuje tyle, co plastiki na szrocie :lol: ale nie trzeba śrubek kręcić.
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
slavwek.ie
Moderator Globalny

Postprzez Czesio207 » 8 mar 2013, o 10:13

Ja bym tam na szrocie poszukał i masz bez kombinowania ;)
Wszystko o moim golfie --->
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak :cenzura:
Czesio207
Gaduła

Postprzez Dawko » 5 lis 2014, o 20:08

Sorry ale za odkop, ale nie wiem jak u Was, ale u Nas w Elblągu na szrotach nie znajdziesz ani kawałka plastiku w dobrym stanie, wszystko traktują jak śmieci, jest to zazwyczaj porysowane, połamane i uwalone w błocie, że ciężko jest to potem doczyścić. Dzisiaj kupiłem dokładkę ze szrotu ale po umyciu okazało się, że jest strasznie porysowana i też by mi się przypadała porada jak się z tym uporać.
Dawko
Czytacz

- - -

Powrót do Wnętrze