Witam zakupilem podlokietnik kamei lecz nie mam zielonego pojecia jak go zamontowac tym bardziej ze nie jest chyba kompletny bo brakuje mi tych (rurek- drucikow) co ida dolem ale gdzie i po co nie wiem bo ich nie mam... Dlatego prosilbym o jakas fotoporade albo dokladny opis jak mam go zamontowac z gory dziekuje...
P.S szukalem na forum o tym ale nic nie znalazlem na ten temat.
Jeśli chodzi o te długie haczyki to powinny się zaczepić o wystające śrubki z tunelu środkowego, zapobiegną przwróceniu się schowka do tyłu z tego co widżę . Ale nigdy na żywo nie widziałem więc zastrzegam sobie prawo do pomyłki
te haczyki musza byc.zaczepia sie je nie o zadne sruby tylko w otwory w szynie od fotela tam gdzie wchodzi plastikowa oslona szyny fotela.jest tylko problem potem te oslony zamontowac i trzeba wycinac miejsce na te druty bo oslona dochodzi rowno do tunelu i mus byc jeszcze miejsce na ten drut .druty tez dorabialem.najlepiej kupic pret gwintowany 6 w castoramie itp zagiac na koncu i obciac na odpowiednia dlugosc a potem zeby ladnie wygladalo naciagnac np izolacje termokurczliwa czarna
szkoda kolego ze tak daleko mieszkasz bo po tym co napisales wydaje sie to bardzo skomplikowane i wolalbym to dokladnie zobaczyc w jakie miejsce to zamontowac bo dalej mi nic to nie mowi ale i tak ogromne dzieki za odp
Z tego co ja rozumiem to potrzeba tylko pręta wsadzić w otwory w szynach, nic skomplikowanego. Na szynach tych przy tunelu środkowym masz na końcach takie otwory to pewnie tam ma być wczepione. Tak w ogóle co to za podłokietnik? Dedykowany do mkIII?
ja ma u siebie taki podlokietnik.tak to kamei dydykowany do mk3.najlepszy jak dla mnie z dostepnych na rynku
mialem wczesniej otwierany na bok,ale poszukalem i mam otwierany do tylu
Witaj Krzychu_ManUtd, , kolega robik1301, ma w swoim mk3 tunel od vento + zamontowany na nim podłokietnik kamei. Jest to bardzo proste w montażu. Napisz co Ci nie pasuje.
najgorsze jest to ze zakupilem bez opakowania... Tylko na ramieniu jest wlepka z napisem vw golf III krzysiek w., Witaj. Nie pasuja mi te poprzeczki (tak jakby byly za waskie) i nie wchodza na tylna czesc tunelu tam jest takie rozszerzenie gdzie wchodzi popiolka chyba ze troche to podegne ale wtedy nie bedzie to fajnie wygladac