podłokietnik tylna wycieraczka obrotomierz

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez k-m-r1 » 24 gru 2008, o 01:19

wienc tak myślałem zamontowc podłokietnik
tylko nie wiem czy sie da

kolejna sprawa żeby nie pisac wiecej postów

tylna wycieraczka prawie nie zbiera mi nic jak ją włonczę to chodzi ale nie dolega do szyby prbowałem smarowac dociskac ale nic

i chyba jest jeszce spryskiwacz tylnej szyby ten tesz mi niedziała i czemu tylna wycieraczka uruchamia mi sie co jakis czac jak puszce manetke??

i jeszce jedno pytanko
gdtybym chciał miec obrotomierz do mojego mkIII 1.4 to jak miał bym go montowac i jaki modec czy jak sie za to zabrac bo zielony jestem a mam zegar z prawej strony
k-m-r1
Weteran

Postprzez morsdicti » 24 gru 2008, o 09:20

Co do podłokietnika to pasują te z allegro ...

No i ten dedykowany do golfa III z tym, że w tych uniwersalnych jest często problem z ręcznym, albo będziesz musiał zamontować podłokietnik wysoko i to trochę mija się z celem, albo przyciąć odpowiednio te prowadnice dołączone z podłokietnikiem.

Co do licznika to wystarczy, że znajdziesz tak samo wyskalowany (od takiego samego silnika) z obrotomierzem tam wtyczki powinny być, wiem, że ludzie montują też liczniki z Ibizy he podobno pasują ....
morsdicti
Members

Postprzez K@mil » 24 gru 2008, o 11:11

i chyba jest jeszce spryskiwacz tylnej szyby ten tesz mi niedziała i czemu tylna wycieraczka uruchamia mi sie co jakis czac jak puszce manetke??

U mnie tez tak bylo winą bylo to ze maskownica od tylnej wycieraczki blokowała mi sprężyne i nie dociskała ona do szyby... wyciągnełem maskownice, zalozyłem jeszcze raz i teraz jest git...

k-m-r1 napisał(a):i chyba jest jeszce spryskiwacz tylnej szyby ten tesz mi niedziała i czemu tylna wycieraczka uruchamia mi sie co jakis czac jak puszce manetke??

Co do spryskiwacza musisz wszystko ladnie rozebrac i sprawdzic dysze

Tu masz jak to sie rozbiera
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez k-m-r1 » 24 gru 2008, o 19:05

95 zł za podłokietnik no troche drogo ale pomyśle

no niewiem czy taki licznik znajdę bo co będzie z wyświetlaczem? widze żę wszystkie liczniki posiadające obrotomierz mają komputer pokładowy a mój nie ma wienc spalanie przejechany dystans chyba niedziałały by mi wcale

jeśli idze i spryskiwcz i wycieraczke to może podpiłuje troche maskownice lub pomyśle o wymianie spreżynki bo zdaje mi sie żę słabo trzyma
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez morsdicti » 24 gru 2008, o 19:18

Ja mam z obrotomierzem i nie mam komputera pokładowego he he .... jest tam zegarek cyfrowy i tylko to .... 95zl drogi ale masz pewnosc ze pasuje ;)
morsdicti
Members

Postprzez seb » 24 gru 2008, o 19:45

Co do podlokietnika to jest roznie, jak chcesz zobacz moj moj-golf/seb-golf-3-1-8-t11645-12.html gosc o nicku " dziecie " sprzedl mi go za 55 + przesylka w tej cenie jest ok, co do wycieraczki jesli bedziesz chcial wymienic cala zapytaj w serwisie VW cos mi sie wydaje ze nie sa drogie, a bedziesz mial oryginal a nie podrobke z chin.
seb

Postprzez k-m-r1 » 26 gru 2008, o 23:12

rozglądałem sie za licznikiem i znalazłem wygląda że podobny do mojego taki sam zakres prędkosci i chyba silnik taki sam jak mój 1.4 u mnie jest gaznik czy jednopunktowy niezbyt wiem po czym poznac myślałem kupic co wy na to?????????
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez Sawno » 26 gru 2008, o 23:16

a może chcesz taki podłokietnik
Sawno
Czytacz

Postprzez k-m-r1 » 27 gru 2008, o 00:13

nie takiego niechce wole cos mniej kosmicznego

teraz pytanie jak mam przekrecic licznik który bym kupił lub do kogo mam sie z tym zwrucic piszcie na priv
k-m-r1
Weteran

Postprzez seb » 27 gru 2008, o 00:18

Gra nie warta swieczki ja bym sobie krecenie licznika odpuscil, no chyba ze bardzo chcesz.
seb

Postprzez k-m-r1 » 30 gru 2008, o 19:00

co do tylnej wycieraczki to jednak nie jest ta zaślepka po wyjeciu dalej słaby przylega całe ramie do szyby to chyba coś ze sprzeżyną
k-m-r1
Weteran

Postprzez strzeliniasty » 31 gru 2008, o 11:05

witam
k-m-r1 co do podlokietnika to ja mam u siebie taki pasuje miedzy fotele jak ulal a i reczny sie zaciaga :D i chyba jeszcze to jest dobre ze dwie osoby moga o niego oprzec swoje ramiona :P jak chcesz moge foto ci tu wkleic
strzeliniasty
Members

Następna strona

- - -

Powrót do Wnętrze