Moderator: Moderator
Opik napisał(a):a nie prościej wyciągnąć zieloną folię, wsadzić kawałek białej GŁADKIEJ kartki i czerwoną żarówkę?
kambe14 napisał(a):ale ja nie chce zmieniać tarcz bo ma już białe, tak w poradniku wymieniono folie z zielonej na czerwoną, chodzi mi skąd taką można wziąć
Karol B. napisał(a):Opik napisał(a):a nie prościej wyciągnąć zieloną folię, wsadzić kawałek białej GŁADKIEJ kartki i czerwoną żarówkę?
Jeśli Ci chodzi o wyświetlacze to nie takie to proste... Bo niektóre wyświetlacze miały podświetlenia na diody wlutowane w płytę licznika.
a po co się z tym męczyć skoro wystarczy wywalić zieloną folie i kupić ledowe żarówki w takim kolorze jaki sie chce? (nie licząc tych liczników z diodami smd). kupiłem takie i nie narzekam co prawda kosztowały 4zł sztuka ale lepsze to niz pierdzielic sie z wycinankami wyklejankami cholera wie co jeszcezsaszelqq napisał(a):A jak chcesz zmienić kolor wyświetlaczy, to i na to jest patent, mianowicie wycinasz sobie ten czerwony plastik z pudełka TIC TAC'ów o odpowiednim rozmiarze i już
kambe14 napisał(a):jeśli będe miał te żaróweczki a nie diody to wywalić folie zieloną i wsadziś ledowe żarówki, a bedzie to świeciło ładnie, ma ktoś jakieś zdjęcie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości