Podświetlenie zegarów

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Podświetlenie zegarów

Postprzez AdamPLSieradz » 18 lip 2011, o 22:14

Hej mam małe pytanko ... przepraszam najmocniej jeżeli już to było, ale naprawdę nie mogę znaleźc informacji na ten temat, a ciekawi mnie to:
jakie kolory podświetlenia występowały w Golfach ? Bo mam pomarańczowe w swoim GT a nie wiem czy np w CL było ono zielone ?
AdamPLSieradz
Badacz tematu

Podświetlenie zegarów

Postprzez swatu » 18 lip 2011, o 22:18

AdamPLSieradz napisał(a):np w CL było ono zielone ?
tak. wiekszośc podswietlen rowniez pozostale przelączniki np swiateł bylo na zielono.
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez AdamPLSieradz » 18 lip 2011, o 22:27

Dzięki za szybką odpowiedź :D Korzystając z działu " na luzie " mogę Wam coś jeszcze napisac:

Stwierdzam że z lat 90 to niemieckie wozy są najlepsze :D Może jedynie japońskie mogą się z nimi równac :D po Golfie kupię chyba w Audi 80 bo też mi się strasznie podoba :D
Otóż niedawno miałem okazje przejechac się jako pasażer Renault Thalią z 2002 r. Jechałem z tyłu i powiem Wam , że to autko chociaż dużo nowsze od Golfa jest przy nim małe, ciasne, tandetnie wykończone a w dodatku nie chciało odpalic ( był to diesel ) właściciel mówił że to norma i elektronika jest tam beznadziejna. W życiu nie zamieniłbym się z nim na Golfa jesli miałbym tym autem jeździc .
Taka refleksja..... cieszmy się z tego co mamy :D
AdamPLSieradz
Badacz tematu

- - -

Powrót do Wnętrze