Leito napisał(a):Ja przytwierdziłem linkę od intensywności nawiewu do tej od temperatury powietrza za pomocą plastikowej opaski
jak wymienialem gabki w nagrzewnicy i cala chlodniczke (wklad) to ulamalem to samo co Ty i zrobilem identycznie plus drut (lepiej sciaglo oba pancerze) i super glue na zlaczeniu pancerzy a na koniec wszystko tasma izolacyjna i jest idealnie. hehe moze przegiąłem troche ale polecam to dobzre usztywnic, bo jesli sie bedzie lekko ruszal pancerz to po paru zamknieciach i otwarciach tej klapki zamykajacej doplyw powietrza z zewnatrz w koncu wyleci linka i przy przejezdzaniu w poblizu oczyszcalni sciekow nie zamknie sie doplyw "swiezego" powietrza
hehe a co slimaka ktory sie ulamal u Ciebie
Dominek1984 to Tobie chodzi o slimaka ktory przelacza biegi wentylatora czy o slimaka ktory linke trzyma razem z pokretlem ?
[ Dodano: 2008-10-18, 02:28 ]
a jesli Ci sie nie uda tego zlozyc to zapytaj sie kolesia z tego wątku czy nie sprzeda Ci swojego calego panelu nawiewow, bo On pisze ze wymienial bo mu sie przewody grzaly, moze za grosze odkupisz i po problemie
http://www.golf3.pl/topics4/elektryka-u ... t11400.htm